A.S.Adventure promoot het buitenleven met contentcampagne

Monday, August 30, 2021

Voor retailer A.S.Adventure is de zomer het absolute topseizoen. Dat zette het – samen met Custo-lid Head Office – bij het begin van de zomervakantie kracht bij met een buitenbrochure en verwante campagne. Opvallend is de naadloze integratie van inspirerende content en productinformatie.

“This is Living!” luidt het op de cover van de buitenbrochure die A.S.Adventure bij het begin van het zomerseizoen via zijn winkelpunten verdeelde (met een oplage van 100.000 exemplaren). Belangrijkste doelstelling: duidelijk maken dat outdoor bij de retailer niet enkel gelijkstaat aan tenten, slaapzakken en wandelschoenen. Ook producten om te relaxen in de tuin of bij een barbecue vormen al jaren een deel van het aanbod.

Dit wilde A.S.Adventure duidelijk communiceren via een multichannelaanpak met print, online en social. Naast de brochure, waarin tips ‘n tricks gebundeld werden met ruim 120 producten, waren er immers drie online campagnepagina’s die ook content en producten linkten, en mailings en social media die traffic naar de pagina’s garandeerden.

Doorblader de brochure 

Newsletter

Benieuwd naar de nieuwste trends in content marketing? Schrijf u in en ontvang onze newsletter in uw mailbox.