Ascento en Head Office lanceren #EviDurft

Tuesday, March 13, 2018

Loopbaanbegeleiding kan voor iedereen, altijd en overal. Samen met Head Office laat Ascento zien dat het aankomt op een gezonde portie durf.

Heel wat Belgen zijn ontevreden over hun job, maar durven dit vaak niet in handen nemen. Evi Van Acker laat zich niet tegenhouden door drempelvrees en zet na jaren professioneel zeilen koers naar een nieuwe carrière. Ze durft en ging aankloppen bij haar sponsor Ascento voor loopbaanbegeleiding.

Samen met Head Office bedacht Ascento een inspirerend contentformat waarbij je Evi’s traject naadloos kunt volgen. Via www.evidurft.be of #EviDurft beleef je in video’s en blogposts stap voor stap mee haar weg naar een volgend, boeiend hoofdstuk.

“Angst veranderen we in dromen. Dromen realiseren we door mensen te laten durven! Met deze multichannel contentcampagne leveren we een sterk staaltje creative storytelling dat mensen de kracht geeft om zelf ook verandering te brengen in hun carrière.” - Jef De Busser, Content Director Head Office.

Ascento is een expert in loopbaanbegeleiding en coaching. Ervaren coaches vinden de job die echt bij je past. Consultants adviseren ook bij het opzetten en uitvoeren van een coachingtraject op maat van elke organisatie.

Met deze campagne bewijst Head Office dat men met een doorgedreven contentaanpak in de HR-sector strategisch kan bijgedragen aan het realiseren van bedrijfsdoelstellingen.

MEER INFO

Newsletter

Benieuwd naar de nieuwste trends in content marketing? Schrijf u in en ontvang onze newsletter in uw mailbox.