Best of Content Awards: 66 shortlists

Wednesday, September 22, 2021

Maar liefst 66 cases halen de shortlist van de editie 2021 van de Best of Content Awards (BOCA). Op de jurydag op 19 oktober zullen de twee jury’s uitmaken wie een felbegeerde award in de wacht sleept. Op 1 december vindt de award night plaats.

De BOCA tellen 2 jury’s. In de Content Marketing jury – waar strategie en distributie worden beoordeeld – halen 30 cases de shortlist, in de Content Craftmanship jury gaat het om 33 ingezonden initiatieven.

Custo-lid The Fat Lady maakt in deze fase van de competitie het meeste kans om in de prijzen te vallen, met 7 shortlists in de Content Marketing categorieën en 6 shortlists voor de Craftsmanship Awards. Com&Co en OnlyHumans staan voorlopig op 2 en 2 met elk 5 geshortliste cases. In totaal maken 23 bureaus kans op een fel begeerde BOCA 2021 Award.

Ontdek de shortlist!

Op 19 oktober valt het verdict. Die dag zal in Lamot in Mechelen de Craftsmanship-jury het fysieke materiaal voor de Craftsmanship Awards beoordelen, terwijl de Content Marketing Jury de winnaars zal kiezen na een live presentatie van de geselecteerde cases.

Op 1 december vindt in de Nekkerhal in Mechelen de award night plaats. Naast de BOCA worden daar ook de BOA (Best of Activation Awards) en BEA (Best of Event Awards) uitgereikt.

Registreer voor de avond

Newsletter

Benieuwd naar de nieuwste trends in content marketing? Schrijf u in en ontvang onze newsletter in uw mailbox.