Seems impossible. Let’s do it !

Monday, February 29, 2016

De geschiedenis van Tarantula lijkt soms op de vele films die het productiehuis de voorbije twintig jaar heeft gemaakt. Naar aanleiding van de twintigste verjaardag van Tarantula, heeft Donato Rotunno, producer-regisseur-bedrijfsleider, deze boeiende periode in herinnering willen brengen en delen met het grote publiek middels een boek onder de titel Seems impossible. Let’s do it ! 

Via dit 160 bladzijden tellende verjaardagsboek gerealiseerd in samenwerking met Maison Moderne nodigt Tarantula ons uit om de belangrijkste gebeurtenissen uit het leven van een ‘klein’, onafhankelijk maar ambitieus Luxemburgs productiehuis opnieuw te beleven. Van Terra Mia via Nue propriété en Mobil Home tot Secret of Wars, alle door Tarantula geproduceerde films komen aan bod. Het boek dompelt ons onder in de wereld van de onafhankelijke cinema en toont ons de meest opmerkelijke scènes.

 

‘Terugkijken op twintig jaar films maken is een boeiende ervaring, niet alleen om te kijken waar we staan maar ook om de blik naar de toekomst te richten. Het is ook een mooie manier om onze dankbaarheid uit te drukken ten aanzien van al wie aan het succes van onze onderneming en onze films heeft bijgedragen.’

Donato Rotunno, stichter van Tarantula.

 

Bladzijde na bladzijde maken we kennis met een team. Medewerkers die hun passie tonen, die de deuren van hun kantoren openstellen en die de herinneringen aan zovele festivals, van Cannes via Venetië en  Locarno tot Berlijn, met de lezer willen delen.

In dit verjaardagsboek laten Tarantula en zijn stichter hun gedachten de vrije loop, over de eigen cultuur van het bedrijf bijvoorbeeld. Maar ze willen via een aantal persoonlijke gesprekken ook een boodschap vertellen en positie innemen ten aanzien van de toekomst van de filmindustrie in Luxemburg.

 

 

Tarantula, Maison Moderne
Tarantula, Maison Moderne

 

Tarantula, Maison Moderne

 

Newsletter

Benieuwd naar de nieuwste trends in content marketing? Schrijf u in en ontvang onze newsletter in uw mailbox.